LogIn

est.hu:
5/10
|
olvasói
5/10 (9)
Choderlos de Laclos Veszedelmes viszonyok című episztoláját már számtalan alkalommal vitték filmvászonra, de az internetes randik világába eddig még senki nem mentette át a művet. Barnóczky Ákos (Szőke kóla) rendező...
...gyakorlatilag csinált egy négyszereplős, webkamerás beszélgetésekre épülő mozit, és ugyan számos filmben láthattunk már hasonlót, de eddig jobbára csak jelenetek, nem a teljes film szintjén.
 
Adott egy özvegy, de még fiatal nő és egy idősebb férfi. Mindketten elvesztettek valakit és mindkét haláleset hátterében egy gyanús internetes ismerkedés áll. A két idegen egy társkeresőn talál egymásra: a férfi segít a nőnek megtalálni azt a lányt, aki eladósította a férjét, a nő pedig segít a fickónak megtalálni azt a csávót, aki az öngyilkosságba kergette a kislányát. Bár akad egy-két remek alakítás (Parti Nóra különösen jó), a film mégsem áll össze. Ehhez túl sok benne a felesleg és a magyarázatlanul maradt történetszál.
Tulu
2015.10.21
|
magyar filmdráma, 82 perc, 2015
A Veszedelmes viszonyok internetes korra átírt változatában a szerelmi játékok színtere nem a hálószoba, hanem a Skype.
Forgalmazza: OTT-ONE
Bemutató: 2015. október 29.
(6 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.