Krampusz

est.hu:
7/10
|
olvasói
5/10 (24)
Adott egy kisfiú, aki totál kiakad folyton veszekedő családjára, és kiábrándulva az ünnepekből hátat fordít a karácsonynak, ám ezzel tudtán kívül az egész pereputtyra szabadítja a Krampuszt, egy ősi démoni erő haragját, amely megbünteti a hitetleneket.
Elszabadul a pokol, kedvelt ünnepi figurák kelnek szörnyűséges önálló életre, és megjelenik maga a patás, irdatlan nagy szörnyeteg is. És emellett adott egy sor remek komikus vénájú színész is, olyanok, mint Adam Scott (Városfejlesztési osztály), Toni Collette (Muriel esküvője) vagy David Koechner (A híres Ron Burgundy legendája), akik mellett tudni, hogy olyan nagyon rémes dolgok azért mégsem fognak történni ezzel az elfuserált családdal, amit megerősít a 16-os korhatárkarika is, ami rendszerint azt jelzi, hogy bár van okunk megijedni, olyasmit mégsem fogunk látni, amitől hetekig nem fogunk tudni sikoltozás és hideg verejték nélkül aludni.
Vízer
2015.11.30
|
Krampus
amerikai horror-vígjáték, 98 perc, 2015
Egy srác, akinek nem jött ki a lépés karácsonykor, véletlenül megidéz egy karácsonyi démont a családi házba.
Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2015. december 3.
(10 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.