Hardcore Henry

est.hu:
7/10
|
olvasói
7/10 (18)
A Bad Motherfucker című szám videoklipje futótűzként terjedt az interneten, mivel a teljes egészében GoPro kamerákkal rögzített néhány perc tökéletesen idézte meg az FPS videojátékok régóta kedvelt látványvilágát.
Az oroszok hollywoodi nagykövete, Timur Bekmambetov (Wanted) meglátta a lehetőséget ebben, és azon nyomban meg is bízta Ilya Naishuller rendezőt egy egész estés akciófilm rendezésével, FPS (first person shooter) módban. Ilyen szempontból az orosz-amerikai koprodukcióként készült Hardcore Henry mindenképp forradalmi darab, ráadásul a ma divatos módszerekkel ellentétben inkább a kaszkadőri munkára építettek a CGI-trükkparádé helyett. A történet? Egy emlékeit vesztett fickónak ki kell szabadítani a feleségét egy gonosz bűnözőfejedelem fogságából. Ennyi, de egy ilyen filmre úgysem a sztorija miatt ülünk be. 
 
Tulu
2016.03.31
|
Hardcore Henry
amerikai-orosz akciófilm, 90 perc, 2016
Az első full FPS-ben felvett akciófilmben az emlékek nélkül ébredő Henrynek kell megvédenie a feleségét egy kegyetlen hadúrtól.
Rendező:

Ilya Naishuller

Forgalmazza: Vertigo Média
Bemutató: 2016. április 7.
(11 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Cs
8
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.