Hurok

est.hu:
7/10
|
olvasói
7/10 (32)
A gyógyszercsempész Ádám az utolsó nagy dobásra készül, ám ex-drogfüggő barátnője bejelentése, mely szerint terhes, keresztülhúzza számítását, ráadásul főnöke is gyanakszik rá. A kapkodásnak meglesz az eredménye, de arra még ő sem számít, hogy rendre ugyanazok a dolgok ismétlődnek.
Ezt kihasználva próbálja helyrehozni az elkövetett hibákat, de semmi nem maradhat következmény nélkül. Az idővel játszó filmek szabályait felrúgva a megismételt időintervallumok párhuzamosan futnak egymás mellett, a cselekmény hol összeadódik, hol pedig kivonódik egymásból. A Hurok, melyben fontos szerephez jut egy videokazetta és egy ultrahangos kép, részletmegoldásait tekintve ötletes és újszerű. A végeredményen lenne még mit csiszolni, de mindenképpen mellette szól, hogy a közelmúltban hangzatos jelszavakkal beharangozott hazai gyártású filmeknél mind az ötletet, mind a megvalósítást tekintve sokkal jobb.
Hujber
2016.04.08
|
magyar sci-fi, 95 perc, 2016
A gyógyszercsempész Ádám egy tette tragikus események sorozatát indítja el, aminek az egyik áldozata épp az ő terhes barátnője. Ám a férfi váratlanul kap még egy esélyt a sorstól.
Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2016. április 14.
(8 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
29
K
30
Sze
1
Cs
2
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.