Rendes fickók

est.hu:
9/10
|
olvasói
7/10 (74)
Shane Black a maga elképesztően szellemes dialógusaival, és noiros beütésű buddy movie-jaival úgy hiányzott a hollywoodi palettáról, mint a magyar filmnek a Saul fia Oscar-díja. Nagyon.
Az író-rendező most egy rövid marveles kitérő után visszatér ahhoz a fajta filmhez, amiben az elmúlt években megszerettük, sőt bátran mondhatjuk, hogy a Shane Black-i noir-komédia legjobbját hozta össze a Rendes fickókkal. Ehhez persze kellett egy szenzációs páros (Crowe is zseniális, de Ryan Gosling komikusi tálentuma az igazán meglepő), egy agyas és bonyolult bűnügy (ami egy eltűnt pornósztár körül bonyolódik), néhány fantasztikusan kitalált szituáció, és néhány emlékezetesen vicces duma, amit még évek múlva is idézgetni fogunk. A Rendes fickók Hollywood legszerethetőbb oldalát mutatja meg, ami ugyan kihalófélben van, de amíg ilyen filmek vannak, még van remény.
Tulu
2016.05.19
|
The Nice Guys
amerikai-angol krimivígjáték, 116 perc, 2016
Egy magánnyomozó egy pornósztár öngyilkosságának ügyében kezd nyomozásba a hetvenes évek Los Angelesében, és egy kacifántos összeesküvésre bukkan.
Rendező:

Shane Black

Forgalmazza: Freeman Film
Bemutató: 2016. május 26.
(21 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.