Gyilkos Páros

est.hu:
5/10
|
olvasói
5/10 (10)
Marthát (Anna Kendrick) lapátra teszi a pasija, ráadásul azzal a szöveggel, hogy a csajnak bevállalósabbnak kéne lennie. Az amúgy sem teljesen százas lány néhány átbulizott este után New Orleans utcáin lófrálva belebotlik Francisbe (Sam Rockwell), ...
…aki pont annyira vicces és kattant, mint ő – még szép, hogy első látásra egymásba szeretnek. Egyetlen aprócska gond van csupán: Francis bérgyilkos, és valami furcsa okból kifolyólag (később a miértre is fény derül) éppen a megbízóit ritkítja szorgalmasan. Marthának, miután tudomást szerez az új pasi nem éppen első randis hobbijáról, döntenie kell: visszavonulót fúj vagy leszámol a félelmeivel, és igent mond erre az őrült szerelemre…
 
Paco Cabezas (Neon hús) romantikus akcióvígjátéka túl ígéretesen indul ahhoz, hogy ne bánjuk, mennyire félreszalad menet közben. Az alaphelyzet nem új, de a két főszereplő lubickol benne, aztán valahol félúton mintha mindenki elfelejtené, miért is akarta megcsinálni ezt a filmet.
zsinora
2016.04.22
|
Mr. Right
amerikai akcióvígjáték, 92 perc, 2015
Martha és Francis tökéletes párosnak látszik, ugyanis mindketten kellően hibbantak. A férfi azonban titokban bérgyilkos, aki rendhagyó szokással bír: a megbízóival is végezni szokott.
Rendező:

Paco Cabezas

Forgalmazza: Cinetel
Bemutató: 2016. április 28.
(15 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Cs
8
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.