Liliom ösvény

est.hu:
7/10
|
olvasói
4/10 (6)
Rebeka egy időre különköltözik családjától, de fiával, Danival, ha nem is mindig személyesen, de napi szinten tartja a kapcsolatot. A találkozások, beszélgetések során egy különös és elsőre talán felnőtt fejjel is félelmetesnek tűnő mesébe kezd a Tündérről, Aranyomról, a Rókáról és a Vadászról.
Egy nagyon bizalmas anya-gyerek kapcsolatnak lehetünk szem- és fültanúi, melyet a nagymama házához tett kirándulások koronáznak meg. Fliegauf Bence a maga szokásos, kísérletező módján embert próbáló, varázslatos utazásra invitál minket egy olyan helyre, ahol múlt és jelen, álom és valóság között nincs éles választóvonal, és ahol minden kimondott szónak súlya van. Miközben Rebekának választ kell adnia minden olyan kérdésre, ami egy kisgyerekben az őt körülvevő világot szemlélve felmerülhet, meg kell küzdenie a saját démonjaival is. A feszültséget a képpel és hanggal való folyamatos játék fokozza.  
 
Hujber
2016.05.12
|
francia-magyar-német filmdráma, 91 perc, 2016
Rebeka válófélben van férjétől, miközben az édesanyja is meghal. A családi traumákat szeretné megértetni a kisfiával, Danival, és úgy dönt, ehhez a mese nyelvét választja.
Forgalmazza: Big Bang Media
Bemutató: 2016. május 19.
(9 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
29
K
30
Sze
1
Cs
2
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.