Rossz anyák

est.hu:
7/10
|
olvasói
6/10 (39)
A Másnaposok-trilógia írói a fejüket a házasság rabigájába hajtó férfiak után az anyává váló nők sorsán elmélkednek legújabb vígjátékukban. Elég elolvasni néhány bejegyzést valamelyik szuperanya-blogon ahhoz, hogy tudjuk,
...milyen elképesztően messze vannak az elvárások a lehetőségektől egy gyerekeket nevelő nő számára. A panaszáradat mindig a kötelezően odavetett „még így is megéri” fordulattal zárul, és nem lesz ez másként Jon Lucas és Scott Moore mozijában sem, de a bizonyossághoz vezető út rengeteg (már unásig ismert) helyzetkomikumnak ad teret. Mindenki nyugodjon meg, a tökéletes anya nem létezik, aki nem akar kiugrani néha a mókuskerékből, az szent vagy hazudik. Ezzel a felismeréssel indul bulizni Amy (Mila Kunis) a barátnőivel (Kristen Bell, Kathryn Hahn), hogy végre kifújják a gőzt, és odamondjanak azoknak az anyáknak, akik véresen komolyan veszik magukat és a szuperanyaságot.
zsinora
2016.08.08
|
Bad Moms
amerikai vígjáték, 101 perc, 2016
Amikor három túlhajszolt anyukánál betelik a pohár, úgy döntenek, hogy kikapcsolódásként egy kicsit rossz anyákká válnak.
Forgalmazza: Freeman Film
Bemutató: 2016. augusztus 11.
(37 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.