Ütközés

est.hu:
6/10
|
olvasói
3/10 (20)
Az Ütközésben minden megvan ahhoz, hogy egy vérbeli, menő, padlógázzal száguldó, autós trash-akciófilmmé váljon, csak a töke hiányzik hozzá. Eran Creevy rendező túlzott drámai igényességgel közelített meg egy olyan alapanyagot, ...
...ami alapvetően komolytalanul működne igazán, és ez felemássá teszi a filmjét. A látvány nagyon rendben van, a pörgés a film kissé nyögvenyelős nyitányát leszámítva maximális fokozatra lett állítva, de túl sok a szerelmes pillantás és a drámai szenvelgés. Egyedül a két rutinos mellékszereplő, Anthony Hopkins és Ben Kingsley érzi, hogyan is kéne kezelni az Ütközést, és önfeledt, könnyed játékuk a szöges ellentéte Hoult és Jones komolykodásának. Különösen Kingsley van elemében a török bűnöző-strici szerepében, és szuperlazán ajándékoz meg néhány hatalmas komikus pillanattal. Az Ütközés egy teljesítetlen, szép ígéret, erős pillanatokkal.
Tulu
2016.09.09
|
Collide
angol-német akcióthriller, 99 perc, 2016
Egy hátizsákos amerikai srác csúnya drogügyletbe keveredik, és menekülnie kell a munkaadói elől a németországi autópályákon át.
Rendező:

Eran Creevy

Forgalmazza: Big Bang Media
Bemutató: 2016. szeptember 15.
(12 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.