A lány a vonaton

est.hu:
3/10
|
olvasói
5/10 (52)
Az elvált Rachel ingázóként naponta vonatra száll. Az ablakon kinézve látja régi otthonukat, ahol exférje él új családjával. Hogy fájdalmát enyhítse és az időt múlassa, a vonatablakon keresztül megfigyelt fiatal párról talál ki történeteket.
Egy napon sokkoló dolognak lesz szemtanúja, de alkoholizmusa és emlékezetkiesései miatt vallomását a rendőrség kétkedve fogadja. Rachel mindent elkövet, hogy kiderítse az igazságot. Paula Hawkins 15 millió példányban eladott regényét Erin Cessida Wilson adaptálta, aki első forgatókönyvéért, A titkárnőért megkapta az Independent Spirit-díjat. Tate Taylor rendező védjegyét a különleges történetek (pl. A segítség) jelentik. A dán Charlotte Bruus Christensen operatőr keze munkáját dicséri A vadászat és a Távol a világ zajától képi világa. A zenéért a négyszeres Oscar-jelölt Danny Elfman felelt. Mindenképpen bíztató előjel, hogy a regényről Stephen King is elismerősen nyilatkozott.
Hujber
2016.09.30
|
The Girl on the Train
amerikai thriller, 105 perc, 2016
Rachel minden nap elmegy vonattal az egykori háza előtt, ahol ma már a volt férje az új párjával él. Egy nap egy szomszéd házban lesz szemtanúja valami borzalmasnak.
Rendező:

Tate Taylor

Forgalmazza: Freeman Film
Bemutató: 2016. október 6.
(20 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.