A lány a vonaton

est.hu:
3/10
|
olvasói
5/10 (52)
Az elvált Rachel ingázóként naponta vonatra száll. Az ablakon kinézve látja régi otthonukat, ahol exférje él új családjával. Hogy fájdalmát enyhítse és az időt múlassa, a vonatablakon keresztül megfigyelt fiatal párról talál ki történeteket.
Egy napon sokkoló dolognak lesz szemtanúja, de alkoholizmusa és emlékezetkiesései miatt vallomását a rendőrség kétkedve fogadja. Rachel mindent elkövet, hogy kiderítse az igazságot. Paula Hawkins 15 millió példányban eladott regényét Erin Cessida Wilson adaptálta, aki első forgatókönyvéért, A titkárnőért megkapta az Independent Spirit-díjat. Tate Taylor rendező védjegyét a különleges történetek (pl. A segítség) jelentik. A dán Charlotte Bruus Christensen operatőr keze munkáját dicséri A vadászat és a Távol a világ zajától képi világa. A zenéért a négyszeres Oscar-jelölt Danny Elfman felelt. Mindenképpen bíztató előjel, hogy a regényről Stephen King is elismerősen nyilatkozott.
Hujber
2016.09.30
|
The Girl on the Train
amerikai thriller, 105 perc, 2016
Rachel minden nap elmegy vonattal az egykori háza előtt, ahol ma már a volt férje az új párjával él. Egy nap egy szomszéd házban lesz szemtanúja valami borzalmasnak.
Rendező:

Tate Taylor

Forgalmazza: Freeman Film
Bemutató: 2016. október 6.
(20 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.