Szüzet szüntess!

olvasói
9/10 (31)
A kukkolás első számú szabálya: csak sötétből szabad leskelődni, különben rögtön észrevesznek! No ez az a szabály, amit Matt, a jóravaló végzős gimnazista nem ismer, így aztán kínos helyzetbe is keveri magát - mentségére legyen mondva, teljesen véletlenül - a szomszédba éppen beköltöző szőke bombázóval.


Ám a vagány Danielle nem veszi a dolgot túl komolyan, sőt megtetszik neki a fiú kedvessége és nyíltsága, úgyhogy némi évődés és töketlenkedés után szépen össze is jönnek. Ilyenkor kell jönnie a csavarnak, és jön is: Matthew - meg az egész iskola - rájön, hogy a lány korábban pornószínésznő volt, ráadásul megjelenik a városban Danielle volt producere, a gátlástalan Kelly, aki ahol csak tud, mindenkinek bekavar - nem is kicsit.

A film mintaszerűen kezdődik, az iskola bemutatása olyan, mint egy remekül eltalált videoklip, Mattet és két mérsékelten menő haverját sem a szokásos iskola bénái szerepben ismerjük meg. Sőt még az sem erőltetett, ahogyan a lány volt stricije belép a képbe és elkezd mindenkit az ujja köré csavarni, csak az utolsó félóra lett kissé összecsapott.

Matt ecstasy-s kalandja az érettségi banketten már közel jár a kínoshoz, bár nem rosszabb a tinivígjátékok átlagánál. Az viszont furcsa, hogy hősünk milyen simán teszi magát túl azon, hogy kedvesét a fél világ láthatta vadidegenekkel kufircolni, ráadásul Elisha Cuthbert elég messze jár a szexistennő kategóriától.

A filmben azonban mégis több van, mint a buta cím, a megbocsáthatóan gyenge történet és a közepes színészi alakítások. Az iskola bemutatása és az enyhén melankolikus zene például kifejezetten a Donnie Darko világára emlékeztet, Timothy Olyphant bizarr alakítása, valamint hőseinknek a pornó és a bűn világába tett groteszk kalandja pedig kellemes David Lynch-hangulatot áraszt.
Vízer
2004.09.09
|
Girl Next Door
amerikai romantikus vígjáték, 109 perc, 2004
A pornó világába tett tökéletesen ártalmatlan kirándulás néhány töketlen tinivel, pár tökkelütött nagymenővel, és némi tököléssel egy tök rosszul kezdődő párkapcsolatban.
Rendező:

Luke Greenfield

Színész:

Emile Hirsch
(Matthew Kidman)

Elisha Cuthbert
(Danielle)

Timothy Olyphant
(Kelly)

James Remar
(Hugo Posh)

Chris Marquette
(Eli)

Paul Dano
(Klitz)

Timothy Bottoms
(Mr. Kidman)

Brian Kolodziej
(Derek)

Olivia Wilde
(Kellie)

(8 kép)


Film premierek

A vadon hívó szava

amerikai kalandfilm, 100 perc, 2020

Isten létezik, és Petrunijának hívják

belga-francia-horvát-macedón-szlovén filmdráma, 100 perc, 2019

Wasp Network: Ellenállók

belga-francia-spanyol thriller, 123 perc, 2019

Öngyilkos túra

dán-német-norvég misztikus dráma, 90 perc, 2019

A mennyországnak kell lennie

francia-kanadai-német-palesztin-török vígjáték, 97 perc, 2019
Játék
Amit nem látsz, az is árthat neked. Az Emmy-díjas Elisabeth Moss a főszereplője ennek a félelmetes modern mesének, melyet a Universal klasszikus szörnykaraktere ihletett.
Filmek a TV-ben
H
17
K
18
Sze
19
Cs
20
23:05
Az utolsó csillagharcos
amerikai kalandfilm, 2014
23:05
Atomcirkusz
német-francia-angol vígjáték, 2004
23:10
Rabszolga kerestetik
német vígjáték, 2018
23:15
Az apáca
amerikai horror, 2018
23:15
Jason Bourne
amerikai akciófilm, 2016 (ism.)
Felkészültél a #pestiest-re? Mi igen! ??
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.