Szüzet szüntess!

olvasói
9/10 (31)
A kukkolás első számú szabálya: csak sötétből szabad leskelődni, különben rögtön észrevesznek! No ez az a szabály, amit Matt, a jóravaló végzős gimnazista nem ismer, így aztán kínos helyzetbe is keveri magát - mentségére legyen mondva, teljesen véletlenül - a szomszédba éppen beköltöző szőke bombázóval.


Ám a vagány Danielle nem veszi a dolgot túl komolyan, sőt megtetszik neki a fiú kedvessége és nyíltsága, úgyhogy némi évődés és töketlenkedés után szépen össze is jönnek. Ilyenkor kell jönnie a csavarnak, és jön is: Matthew - meg az egész iskola - rájön, hogy a lány korábban pornószínésznő volt, ráadásul megjelenik a városban Danielle volt producere, a gátlástalan Kelly, aki ahol csak tud, mindenkinek bekavar - nem is kicsit.

A film mintaszerűen kezdődik, az iskola bemutatása olyan, mint egy remekül eltalált videoklip, Mattet és két mérsékelten menő haverját sem a szokásos iskola bénái szerepben ismerjük meg. Sőt még az sem erőltetett, ahogyan a lány volt stricije belép a képbe és elkezd mindenkit az ujja köré csavarni, csak az utolsó félóra lett kissé összecsapott.

Matt ecstasy-s kalandja az érettségi banketten már közel jár a kínoshoz, bár nem rosszabb a tinivígjátékok átlagánál. Az viszont furcsa, hogy hősünk milyen simán teszi magát túl azon, hogy kedvesét a fél világ láthatta vadidegenekkel kufircolni, ráadásul Elisha Cuthbert elég messze jár a szexistennő kategóriától.

A filmben azonban mégis több van, mint a buta cím, a megbocsáthatóan gyenge történet és a közepes színészi alakítások. Az iskola bemutatása és az enyhén melankolikus zene például kifejezetten a Donnie Darko világára emlékeztet, Timothy Olyphant bizarr alakítása, valamint hőseinknek a pornó és a bűn világába tett groteszk kalandja pedig kellemes David Lynch-hangulatot áraszt.
Vízer
2004.09.09
|
Girl Next Door
amerikai romantikus vígjáték, 109 perc, 2004
A pornó világába tett tökéletesen ártalmatlan kirándulás néhány töketlen tinivel, pár tökkelütött nagymenővel, és némi tököléssel egy tök rosszul kezdődő párkapcsolatban.
Rendező:

Luke Greenfield

Színész:

Emile Hirsch
(Matthew Kidman)

Elisha Cuthbert
(Danielle)

Timothy Olyphant
(Kelly)

James Remar
(Hugo Posh)

Chris Marquette
(Eli)

Paul Dano
(Klitz)

Timothy Bottoms
(Mr. Kidman)

Brian Kolodziej
(Derek)

Olivia Wilde
(Kellie)

(8 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.