Szüzet szüntess!

olvasói
9/10 (31)
A kukkolás első számú szabálya: csak sötétből szabad leskelődni, különben rögtön észrevesznek! No ez az a szabály, amit Matt, a jóravaló végzős gimnazista nem ismer, így aztán kínos helyzetbe is keveri magát - mentségére legyen mondva, teljesen véletlenül - a szomszédba éppen beköltöző szőke bombázóval.


Ám a vagány Danielle nem veszi a dolgot túl komolyan, sőt megtetszik neki a fiú kedvessége és nyíltsága, úgyhogy némi évődés és töketlenkedés után szépen össze is jönnek. Ilyenkor kell jönnie a csavarnak, és jön is: Matthew - meg az egész iskola - rájön, hogy a lány korábban pornószínésznő volt, ráadásul megjelenik a városban Danielle volt producere, a gátlástalan Kelly, aki ahol csak tud, mindenkinek bekavar - nem is kicsit.

A film mintaszerűen kezdődik, az iskola bemutatása olyan, mint egy remekül eltalált videoklip, Mattet és két mérsékelten menő haverját sem a szokásos iskola bénái szerepben ismerjük meg. Sőt még az sem erőltetett, ahogyan a lány volt stricije belép a képbe és elkezd mindenkit az ujja köré csavarni, csak az utolsó félóra lett kissé összecsapott.

Matt ecstasy-s kalandja az érettségi banketten már közel jár a kínoshoz, bár nem rosszabb a tinivígjátékok átlagánál. Az viszont furcsa, hogy hősünk milyen simán teszi magát túl azon, hogy kedvesét a fél világ láthatta vadidegenekkel kufircolni, ráadásul Elisha Cuthbert elég messze jár a szexistennő kategóriától.

A filmben azonban mégis több van, mint a buta cím, a megbocsáthatóan gyenge történet és a közepes színészi alakítások. Az iskola bemutatása és az enyhén melankolikus zene például kifejezetten a Donnie Darko világára emlékeztet, Timothy Olyphant bizarr alakítása, valamint hőseinknek a pornó és a bűn világába tett groteszk kalandja pedig kellemes David Lynch-hangulatot áraszt.
Vízer
2004.09.09
|
Girl Next Door
amerikai romantikus vígjáték, 109 perc, 2004
A pornó világába tett tökéletesen ártalmatlan kirándulás néhány töketlen tinivel, pár tökkelütött nagymenővel, és némi tököléssel egy tök rosszul kezdődő párkapcsolatban.
Rendező:

Luke Greenfield

Színész:

Emile Hirsch
(Matthew Kidman)

Elisha Cuthbert
(Danielle)

Timothy Olyphant
(Kelly)

James Remar
(Hugo Posh)

Chris Marquette
(Eli)

Paul Dano
(Klitz)

Timothy Bottoms
(Mr. Kidman)

Brian Kolodziej
(Derek)

Olivia Wilde
(Kellie)

(8 kép)


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
Fekete Jenő a hazai bluesélet veteránja, akit a nagy öregek közül mindenki ismer.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
18:45
Vén csontok
amerikai vígjáték, 2009
18:45
Kalandorok
magyar vígjáték, 2008
18:45
Én és a hercegem
amerikai-cseh vígjáték, 2004
18:45
Feketék fehéren
amerikai vígjáték, 2004
18:50
WALL-E
amerikai animációs kalandfilm, 2008
Fronton innen, fronton túl. Az első világháborúrol mindent a hosszú hétvégén Szentendrén a Skanzenben. @szentendreiskanzen . . . #frontoninnen #háború #kiallitasajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.