Az utolsó emberig

est.hu:
7/10
|
olvasói
8/10 (10)
Nem összetévesztendő Bruce Willis azonos magyar című akciófilmjével, a Mel Gibson-os Az utolsó emberig-ben nem hullanak tucatszámra a gazfickók, és kissé megkopott, ám annál hitelesebb és keményebb hősünk egy percre sem megy át Rambóba.
A színész csupán egy dörzsölt, börtönviselt apukát játszik, akinek az évek óta nem látott lánya a segítségét kéri, ugyanis egy drogkartell szeretné őt eltenni láb alól. Egy valamirevaló apa persze ezt nem hagyhatja, ezért minden ravaszságát kihasználva veszi fel a harcot a rosszfiúkkal.
 
Gibson nevét mostanság inkább a világháborús rendezése kapcsán hallhatjuk, pedig előtte még leforgatta ezt az egyszerű, de nagyszerű zsánerfilmet, ami egy vérbeli B-mozi, de a legszerethetőbb fajtából. Az utolsó emberig a maga kissé westernes elemeivel nagyon amerikai mozi, ezért is meglepő, hogy igazából egy francia rendező francia pénzből készült projektje.
Tulu
2016.11.11
|
Blood Father
francia akciófilm, 88 perc, 2016
Link már ezer éve nem látta a lányát, aki váratlanul esik be hozzá, és segítséget kér: mexikói nehézfiúk üldözik őt, és a papája az egyetlen, aki megvédheti.
Forgalmazza: ADS Service
Bemutató: 2016. november 17.
(11 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.