Bezárva

est.hu:
4/10
|
olvasói
3/10 (8)
A mai kísértetes/ördögűzős horrorfilmek nagy részénél sokszor úgy érzem, hogy egy forgatókönyvíró software rakja össze a történetüket egymásra dobált klisékből, és sokáig úgy tűnik, hogy a Bezárva esetében is ez történt.
A lebénult mostohagyerekét egyedül nevelő gyerekpszichológus anyuka gyanús jeleket lát a házában, a néző pedig már előre ásít, hiszen úgy érzi, minden fordulatot előre ki tud számítani. Farren Blackburn filmje azonban egy jókora fordulattal mindenkit képes lesz meglepni, de ez esetben ennek nem kell annyira örülni. A Bezárva ugyanis egy teljesen irreális, minden logikai szempontot nélkülöző röhejes csavarral tudja csak elérni, hogy ne számítsunk rá, ezzel pedig megöli azt a kevés feszültséget is, amit korábban nagy nehezen felépített. És ezen még a mindig kiváló Naomi Watts játéka sem tud érdemben változtatni.
Tulu
2016.11.17
|
Shut In
amerikai-francia-kanadai thriller, 90 perc, 2016
Egy sérült gyermekét magányosan ápoló gyerekpszichológus egyre kísértetiesebb dolgokra figyel fel a házában.
Forgalmazza: Big Bang Media
Bemutató: 2016. november 24.
(5 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.