#Sohavégetnemérős - Történetek Wellhello-ra

est.hu:
7/10
|
olvasói
3/10 (41)
A legendás zenekarok (Abba, Hungária) hírneve sokszor arra is elég, hogy a zenéikre egy komplett mozifilmet felépítsenek. A Wellhello példája azt mutatja, hogy ehhez már nem kell évtizedes múlt, csak néhány jól pörgő sláger és fogós dalszöveg.
Bár a #Sohavégetnemérősben Fluor és Diaz is feltűnik párszor, a film nem róluk szól, hanem egy szkeccsfilmet láthatunk mai fiatalok jópofa ismerkedős/romantikus történeteivel, melyeknek hangulatát a zenekar slágerei határozzák meg. Nyár van, lazaság, könnyű szex, fesztiválok, Tinder, szerelmi bánat, Facebook-függés meg hasonló, és ahogy a szkeccsfilmeknél lenni szokott, vannak jobbak és rosszabbak is. Nálam a nyitány és a tescós darab volt a kedvenc, de ez nézőként változik majd. A film élvezetéhez szerencsére nem kell Wellhello-fannak lenni, de az biztos, hogy másfél óráig csak az ő dalaik szólnak, szóval a haterek inkább kerüljék el a mozit.
Tulu
2016.11.24
|
magyar romantikus vígjáték, 92 perc, 2016
Hogyan reagál egy csinos lány, ha a Tinder randira eljövő fiú nyomokban sem emlékeztet a fotón látott srácra? Milyen bonyodalmakhoz vezet, ha valaki otthagyja tölteni a telefonját egy fesztiválon a churros bódéban és nem a barátnője veszi fel? És miért is nézegetjük naphosszat a volt pasink, csajunk fotóit, posztjait a Facebookon?
Forgalmazza: Mozgó Mozi
Bemutató: 2016. december 1.
(14 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.