Macskák

est.hu:
4/10
|
olvasói
4/10 (12)
Bár a T.S. Eliot verseit megzenésítő Andrew Lloyd Webber színpadi musicalje minden idők egyik legnagyobb Broadway-sikere, nem meglepő, hogy mindeddig nem készült belőle filmadaptáció.
A Macskák népszerűsége egyébként is megmagyarázhatatlan jelenség: ugyan fülbemászóak a dalok és látványosak a koreográfiák, de a szinte csak énekelve mesélt történetet sokan még a darab megnézése után sem értik. A Universal stúdió úgy érezte, hogy ideje nagyvászonra varázsolni az aranytorkú cicákat, ehhez pedig a pop- és filmsztárokból álló szereplőgárda mellé az Oscar-kedvenc Tom Hoopert kérték fel a rendezésre – aki A nyomorultakkal egyszer már nagy sikert tudott aratni a műfajban. Az alkotói pedigré erős, most már csak az a kérdés, hogy a digitális technológiával macskabundát kapó színészek elvarázsolják a nézőket, vagy a frászt hozzák rájuk.
viktoriacz
2019.12.19
|
Cats
amerikai-angol musical, 110 perc, 2019
Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái.
Rendező:

Tom Hooper

Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2019. december 26.
(11 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
21
K
22
Sze
23
Cs
24
P
25
Szo
26
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.