Vetítések

Boldog idők

est.hu:
8/10
|
olvasói
6/10 (17)
A karácsonyi moziszezonban a Jumanji folytatása mellett a Boldog idők című francia film is bizonyítja, hogy a világunk már egy olyan pocsék hely lett, hogy csak úgy lehet benne túlélni, ha alternatív valóságokba menekülünk.
A Boldog idők főhőse, Victor (a brillírozó Daniel Auteuil) például a saját fiatalkorába megy vissza egy méregdrága időutazós szerepjáték segítségével, melyben egy cég részletekbe menően készíti el az időutazás illúzióját. Victor nem Napóleon oldalán akar harcolni, egyszerűen csak vágyik vissza abba az időbe, amikor a felesége még szerette őt, ugyanis a házasságuk időközben válságba került. Nicolas Bedos filmje arra a kérdésre keresi a választ, miért ábrándulunk ki egymásból, ahogy telnek az évek/évtizedek, és van-e még visszaút. A múltunkban találhatjuk meg az utat a boldog, közös jövőhöz? Aranyos, érzelmes, humoros és ötletesen játékos mozi.
 
Tulu
2019.12.19
|
La belle époque
francia filmdráma, 115 perc, 2019
Az idősödő francia házaspár párkapcsolati válságot él át. A feleség harsány és magabiztos, a férj pedig egyre inkább belesüpped az önsajnálatba. Fiának egyik barátja sikeres és különleges vállalkozást vezet: időutazást kínál ügyfeleinek...
Rendező:

Nicolas Bedos

Forgalmazza: Cirko Film
Bemutató: 2019. december 26.

Vetítések


Linkek


Ha tetszett, ezt is nézd meg:

(16 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.