Előre

est.hu:
8/10
|
olvasói
5/10 (4)
A Pixar mágusai ezúttal road movie-ban utaznak, és megint egy egészen különleges, semmihez sem hasonlítható világot teremtettek. Egy high fantasy világot, amit egyszer csak utolért a technológia, kiveszett belőle a varázslat, és azt leszámítva, hogy fantázialények lakják, leginkább a mi mindennapi világunkra emlékeztet.
Itt kell boldogulnia a kamasz Iannek, aki tizenhatodik szülinapjára izgalmas ajándékot kap rég elhunyt édesapjától: egy varázslatot, amivel ő és a bátyja 24 órára feltámaszthatják őt. A varázslat azonban félresikerül, a faternak csak az alsó fele jelenik meg, Ian és a tesója pedig egy nagy küldetéssel tudja csak elérni, hogy teljesen megjelenjen az apjuk. Az Előre picit nehezen indul be, de amint útra kelnek a tesók, a film is rátalál önmagára, a poénok jók, az ötletek szuperek, a végén pedig egy kis pityergés is kijár az egész családnak.
Tulu
2020.02.28
|
Onward
amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Egy elf testvérpár megpróbálja visszahozni az elveszett mágiát a világba, hogy általa beszélhessenek az édesapjukkal, aki túl korán halt meg ahhoz, hogy igazán megismerjék őt.
Rendező:

Dan Scanlon

Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2020. március 5.

Linkek


Kapcsolódó cikkek

Ha tetszett, ezt is nézd meg:

(7 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.