Mint egy főnök

est.hu:
5/10
|
olvasói
6/10 (4)
Mi sül ki abból, ha egy milliárdos kapitalista felvásárolja két legjobb barátnő egymás iránti szeretetére alapuló kozmetikai cégét? Természetesen semmi jó.
Míg Mel arról álmodik, hogy valaki egyszer kiemeli őket az adósságukból, Mia számára a függetlenség megtartása a legfontosabb. Mikor eladják a tulajdonrész csaknem felét a sminkmogul Claire-nek, nemcsak a saját márkájuk kerül veszélybe, hanem a barátságuk is. Hiába Rose Byrne, Tiffany Haddish és Salma Hayek ütős komikus hármasa, ők sem tudják eladni a döcögős forgatókönyvet, ami nemcsak a poénok, hanem a cselekményvezetés terén is alulteljesít. A Mint egy főnök nyomokban megfogalmaz egy értelmes kritikát a szépségipar működéséről, de elnyomják a közhelyek és az olcsó viccek. Szódával még elmegy, de ezek a színésznők jobbat érdemelnének.
viktoriacz
2020.02.28
|
Like a Boss
amerikai vígjáték, 83 perc, 2020
Két mindenben különböző jó barátnő közös kozmetikai vállalkozásba kezd. Beüt a siker, és érkezik egy busás felvásárlási ajánlat, de mindketten másképp gondolkodnak a következő lépésről.
Rendező:

Miguel Arteta

Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2020. március 5.

Linkek


Kapcsolódó cikkek

Ha tetszett, ezt is nézd meg:

(11 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.