10 nap anyu nélkül

olvasói
4/10 (6)
A sikeres HR-vezető esedékes előmenetelére sötét árnyékként vetül felesége váratlan bejelentése, mely szerint 10 napra magára hagyja őt a 4 gyerekkel, mert már nagyon ráfér a pihenés. Bár Isabelle minden fontosabb teendőt feljegyez, a legalapvetőbb dolgok betartása is nehézségekbe ütközik.
A munkájában roppant előrelátó és minden eshetőségre felkészült Antione rendesen alulértékeli a dolgot, ezzel együtt felesége mindennapi tevékenységét és fontosságát is. A férfi képtelen magát utolérni, ami a munkájára is kihat, vajon ugrott az előléptetés vagy a végére minden a helyére kerül? Az alapötlet az Anya elment nyaralni című argentin vígjátékon alapul, melyet a spanyolok is feldolgoztak, ez is jelzi, mennyire univerzális és mai a téma. Könnyedebb műfajról lévén szó, a cselekményt a humor uralja és biztosak lehetünk benne, ami galiba egy ilyen helyzetben megtörténhet, az meg is fog.
Hujber
2020.02.20
|
10 jours sans maman
francia vígjáték, 104 perc, 2020
A négygyermekes, sikeres HR-vezető, Antoine, hamar a cég első számú emberévé válik, ám közvetlenül az előléptetése előtt a felesége elhatározza, hogy egyedül töltene pár napot. Vajon 10 nap anya nélkül tönkreteheti az előrelépést?!
Rendező:

Ludovic Bernard

Forgalmazza: Big Bang Media
Bemutató: 2020. február 27.

Linkek


Ha tetszett, ezt is nézd meg:

(20 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.