Kopaszkutya

est.hu:
9/10
|
olvasói
9/10 (7)
Ha az ember figyelmesen átnyálazza a családi fotóalbumot, szinte kizárt, hogy ne találjon olyan fotográfiát, ahol a fater hosszú hajjal, trapéznadrágban nyomul a Tabánban. Nos, a szóban forgó klasszikus ezt a korszakot idézi.
Ennél fogva a főbb szerepeket ki más is kaphatta volna, mint a hazai gerontorock olyan illusztris személyiségei, mint Hobo, Bill kapitány, Schuszter Lóri vagy éppen Póka Egon. 
 
Lerobbant művelődési ház előcsarnoka. A mozgalmi táblák és egyéb ünnepi díszletek tövében csirkék kapirgálnak. A Johnny Be Good hangjai szűrődnek ki a nagyteremből. Bent a Colorado nyomja a bluest. A fűtetlen helyiségben az együttesen kívül egy-két ember lézeng. Ez így nem mehet tovább! Ki kell találni valamit! És nemsokára a főnöknek eszébe jut a nagy ötlet. Egyik kezével egy lekváros buktát szorongatva, a másikkal a fenekét vakargatva a banda elé áll: gyerekek, átmegyünk a Tobacco Roadról a Retek utcába, lemegyünk bunkóba, lemegyünk furkóba. A szocialista vadkeleten új banda születik. 
kirsch
2011.02.10
|
magyar filmszatíra, 100 perc, 1981
Kőbányáról jelentjük: új zenekar próbál egy garázsban. Nagy jövő előtt állnak, de a jelen még elég szűk nekik. Hobo és Schuster Lóri indulásának igaz története.
Rendező:

Szomjas GyörgyFilmek a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
Cs
29
P
30
Szo
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
Cs
29
P
30
Szo
1
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.