Csodás álmok jönnek

est.hu:
9/10
|
olvasói
5/10 (5)
Vannak filmek, melynek megtekintésétől minden lelkiismeretes szakorvos eltiltja cukorbetegségben szenvedő páciensét. Ehhez a filmhez egészséges ember számára is inzulin-injekció szükségeltetik, mégsem lehet nem szeretni.
Először is itt van nekünk Robin Williams és Cuba Gooding Jr., valamint egy olyan látványvilág, mely esetleg kelet-berlini acid techno partiról hazafele menet tárulhat az ember (lelki) szeme elé.
 
Dr. Chris Nielsen és felesége, Annie házassága fájdalmasan megtört két gyermekük halála után. Az asszony nem tudja magát túltenni a történteken, noha Chris mindent megtesz közös életük érdekében. Négy évvel később egy balesetben Chris is meghal. A mennyországba kerül, amely fantasztikusabb hely, mint valaha is gondolta volna. Albert védőangyal segítségével Chris rátalál gyermekeire és kedvenc kutyájára. Az örökkévalóságban megvárná feleségét, de megtudja, hogy balesete után Annie öngyilkosságot követett el. Chris a védőangyal segítségét kéri felesége lelkének felkutatásához a reménytelen alvilágban. 
kirsch
2009.12.17
|
What Dreams May Come
amerikai filmdráma, 116 perc, 1998
Van-e élet a halál után? És milyen helyen? A halott férj és az öngyilkos feleség keresi egymást a Pokol és a Menny között. Hihetetlen látványok a Navigátor rendezőjétől.
Rendező:

Vincent Ward

Színész:

Robin Williams
(Chris Nielsen)

Annabella Sciorra
(Annie Collins-Nielsen)

Cuba Gooding Jr.
(Albert Lewis)

Max von Sydow
(a követő)

Josh Paddock
(Ian Nielsen)

Rosalind Chao
(Leona)

Lucinda Jenney
(Mrs. Jacobs)

Matt Salinger
(Hanley tiszteletes)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.