A hétfői lány

olvasói
6/10 (3)
Vicces és provokatív sci-fi thriller kedvenc amerikai függetlenünktől egy olyan világról, ahol ez emberek tőzsdei árfolyama kizárólag szexuális aktivitásuktól függ, és ahol nincs ingyen szex! Egy teremtmény a messzi Hétfőről az óceánban landol. Egy gyönyörűséges lány testében lakozik, aki a barátját kutatja, akitől segítséget remél. A világ a maga Nagy Forradalma után jár, és Jack Bell, aki fontos döntéshozó, nem igazán örül a lány felbukkanásának. Saját démonaival igyekszik leszámolni, és elvezényelni egy új városállam diktatúráját, érvénybe léptetni az Emberi Értéket. A hétfői lányban Hal Hartley megszokott esztétikai gondosságát és őszinte dialógusait meglepően szókimondó szexualitással és játékos hanggal vegyíti. Hartley maga "álsci-fi"-nek nevezi a filmet.

|
The Girl From Monday
amerikai vígjáték, 84 perc, 2005
Vicces és provokatív sci-fi thriller kedvenc amerikai függetlenünktől egy olyan világról, ahol ez emberek tőzsdei árfolyama kizárólag szexuális aktivitásuktól függ, és ahol nincs ingyen szex!
Rendező:

Hal Hartley

(3 kép)


Filmek a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
P
31
Szo
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
P
31
Szo
1
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.