Tökéletes világ

est.hu:
7/10
|
olvasói
8/10 (21)
Mindig is bámulattal tekintettem azokra a rendezőkre, akik képesek voltak a kamerák elől instrukciókkal ellátni kollégáikat. És bár a szóban forgó film korántsem erről tanúskodik, be kell látnunk, hogy Clint Eastwood ezzel a munkamódszerrel alkotta meg élete főműveit. Lásd: Nincs bocsánat, Millió dolláros bébi, Gran Torino.
1963 októbere. A fegyveres rablásért negyven év kényszermunkára ítélt Butch Haynest Texas egyik legveszedelmesebb embereként tartják számon. Már csak ezért is különösen érzékenyen érinti a hatóságokat a hír, mely szerint Haynes megszökött a börtönből, és ámokfutásba kezdett az állam útjain.
 
Mindeközben túszt is ejtett Phillip, a nyolc éves kisfiú személyében. Különleges kommandó üldözi őket: egy kriminológusnő, a tapasztalt fejvadász, Red Garnett, valamint az állam legelszántabb, legvérszomjasabb zsaruinak gyülekezete. A hajsza közben Haynes és Philip között különös emberi kötelék bontakozik ki.
kirsch
2009.10.21
|
A Perfect World
amerikai thriller, 138 perc, 1993
Üldözéses krimi, melyben a börtönből szabadult, veszélyes bűnöző és az általa túszul ejtett, hétéves kisfiú, meg egy lelkes kriminológusnő érzelmei legalább annyira fontosak, mint az akciók.
Rendező:

Clint Eastwood

(6 kép)


Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
P
2
Szo
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
P
2
Szo
3
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.