Tök alsó - Európai turné

olvasói
(0)
Van olyan, hogy nagyon rossz filmen is remekül szórakozik az ember, és a Tök alsó második részénél mi sem illusztrálhatná jobban ezt az állítást. Mi a titok? Hát sok rossz vicc, még rosszabb ízlés és nagy adag idétlenség alkotja ezt a varázslatos elegyet.
Vagyis újra itt van Deuce Bigalow, a világ legkevésbé vonzó hímringyója, akinek szerepét mintha kifejezetten Rob Schneiderre szabták volna. És ez a Schneider is olyan, mint a haverja és producertársa, az Adam Sandler: egy nagy gyerek, aki szeret a kajával meg a kukijával játszani. És véletlenül pont ez utóbbi motívum alkotja a film magvát, részben infantilis indíttatásból, részben, mivel most is dzsigolókról, selyemfiúkról, bérkanokról van szó, persze vicces formában. 
 
Az 1999-es első rész hagyományaihoz híven hősünk, az oltári lúzer Duece, akinek kedves neje egy furcsa cápatámadásban veszett oda, ismét belecsöppen a jól fizetett férfi prostituáltak világába. Csakhogy mindezt Hollandiában teszi, hogy segítsen gyilkossággal vádolt egykori stricijének, és persze megint csak jócskán fogyatékos ügyfelek jutnak neki. Ezeken a korántsem apró rendellenességekkel rendelkező lányokon aztán mi nézők úgy nevethetünk - ha van hozzá kedvünk -, hogy nem kell szégyenkeznünk miatta, mert annyira gyerekes az egész. Na jó, a csernobili lány nekem már sok volt, meg a púpos is, de mindenki más úgy nevetett... 
 
Sajnos a címmel és a sokat sugalló plakáttal ellentétben hősünk nem járja be fél Európát, még a pisai ferde toronyhoz sem jut el, hanem leragad Amszterdamban, ami kár, mert hány viccesen előítéletes, rosszindulatú nemzetkarakterológiát lehetett volna felsorakoztatni! Így viszont elsősorban a kanadaiak rovására követnek el rossz poénokat. Valamit kellett, hogy csináljanak ezek a kanadaiak, hogy annyira rühellik őket! 
Vízer
2005.08.25
|
Deuce Bigalow: European Gigolo
amerikai vígjáték, 83 perc, 2005
Deuce Bigalow a 73. Nemzetközi Selyemfiú Fesztivál díjkiosztó ünnepségén kénytelen szembenézni igazi ellenségeivel. Amatőr báj profi humorral a Tök alsó folytatásában.
Rendező:

Mike Bigelow

Színész:

Rob Schneider
(Deuce Bigalow)

Eddie Griffin
(T.J. Hicks)

Jeroen Krabbé
(Gaspar Voorsboch)

Til Schweiger
(Heinz Hummer)

Oded Fehr
(Antoine Laconte)

Carlos Ponce
(Rodrigo)

Alex Dimitriades
(Enzo Giarraputo)

Hanna Verboom
(Eva)

Forgalmazza: InterCom


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.