Kicsi kocsi - Tele a tank!

olvasói
8/10 (16)
A kutya az ember legjobb barátja, a Disney számítógépes animátorai azonban - pixaros kollégáikkal ellentétben - nem szívesen szőröznek a bajszok, szemöldökök és blökibundák részleteivel, ezért most egy autót ruháztak fel ebes jellemvonásokkal.


Az 1968-ban diadalútjára indult Herbie-széria legújabb darabjában mindannyiunk kedvenc VW bogara egy bájos tinilány oldalán vakkantgat szén-monoxid-felhőcskéket a kaliforniai NASCAR-pályák levegőjébe, és a győztes menetek között vidáman csóválja kipufogócsövét. Boldogsága határtalan, akár benzinfogyasztása, hiszen hosszú kényszerpihenő után éppen egy bizonyítani vágyó versenyzőlány, Maggie Peyton (Lindsay Lohan - Bajos csajok) menti meg őt a filmtörténeti roncstelepről, ahol feltehetően Mary Poppins, Freddy Kruger és egyéb lejárt szavatosságú közszereplők társaságában tengette napjait.

Az összességében (avagy overallban) csinos és nagyon bátor Maggie eleinte nehezen békül meg makacsul játékos szerzeményével, de a szigorú Peyton papa (Michael Keaton - Batman, Jackie Brown), az antipatikus gyorsulási bajnok (Matt Dillon - Majd megdöglik érte, Keresd a nőt!) és a jólelkű szerelősrác (Justin Long) összjátéka világossá teszi számára, hogy egy kutyaszerű bogárral kell megmutatnia a világnak, milyen egy igazi benzintyúk. Maggie tehát gázt ad, a nézők hátradőlnek, Angela Robinson rendezőnő pedig bebizonyítja, hogy egy látványos gyorsulási futamokkal feltuningolt, langymeleg ifjúsági dráma is lehet olyan nélkülözhetetlen napjaink filmkínálatában, mint egy falat kenyér a koldusoknak, vagy a vér az éhezőknek. A mechanikus intelligencia szerelmesei minden bizonnyal új istenükre találnak a kisuvickolt Herbie „személyében”, Lohan kisasszony rajongói pedig a film után megvehetik életük első KRESZ-könyvét. Ha a moziig ki nem fogy a benzin.
csmozi
2005.08.24
|
Herbie: Fully Loaded
amerikai családi film, 101 perc, 2005
A nagy mozgásigényű kisautó újra jó kezekbe kerül: ezúttal egy nagyon tehetséges versenyzőlány viszi derbizni Herbie-t, és okoz boldogságperceket kicsiknek-nagyoknak!
Rendező:

Angela Robinson

Forgalmazza: InterCom
(9 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.