Függőkert

olvasói
(0)
A vonzó és jóképű William tíz év után először utazik haza vidéki szülővárosába, húga esküvőjére. Annak idején kövér, boldogtalan és zárkózott kamaszként hagyta el ezt a helyet, ahová most sikeres fiatalemberként tér vissza. Családja viszont - ez már az első percekben kiderül - működésképtelenebb, mint valaha. A szabad szájú Rosemary sehogyan sem emlékeztet egy szemérmes menyasszonyra, Fletcher, a vőlegény furcsán bámul, s William legnagyobb meglepetésére előkerül egy húgocska is, a fiús és dacos Violet. A kissé szenilis nagymama ugyanúgy ájtatoskodik, mint régen, az apa szokása szerint felönt a garatra, Iris, az anya pedig mindannyiuktól elszigetelődve, érzékenyen szemlélődik. Kutyájuk vak és használhatatlan. Williamot látomások kezdik el gyötörni: megint ugyanaz az elhízott fiú, aki volt, 113 kilót nyom, az iskolában megalázzák, otthon veri az apja. Amikor a nagymama rajtakapja, amint az ifjú Fletchert dédelgeti, az egész család megbolydul, és Iris mama ragaszkodik ahhoz, hogy egy he

|
The Hanging Garden
angol-kanadai filmdráma, 91 perc, 1997
Különös hazaút, furcsa esküvő, nyugtalanító család - látomások, emlékek kavalkádja egy szülővárosába visszatérő fiatalember szemével.
Rendező:

Thom Fitzgerald

(1 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.