Szerelemért szerelem

est.hu:
5/10
|
olvasói
10/10 (2)
Általában tudatosan ódzkodom az amerikai romantikus vígjáték titulussal ellátott filmektől, kiváltképp, ha a szereplők nem töltötték be 25. életévüket. Ehhez a műfajhoz ugyanis még az átlagnál is magasabb rosszindulati faktorral vagyok hajlamos közelíteni.
Ezúttal azonban nincs mit tenni, hasonszőrű uborkaszezonban képtelen vagyok megkockáztatni, hogy a célközönség Hello Kitty-s forrasztópákával égeti ki szemgolyóimat. A sztori középpontjában ezúttal is egy obligát lúzer áll, aki sorstársaival ellentétben nem válik emelkedett kutyaszaros poénok céltáblájává.
 
Családja azonban egyre inkább azon a véleményen van, hogy mielőbb barátnőt kell találnia magának. Kapóra jön neki egy baleset, amelyben a suli legmenőbb csaja töri össze anyja féltve óvott autóját. A lány tartva anyja haragjától elfogadja Alvin ajánlatát, hogy a jármű gyors megjavításáért cserébe két hétig a látszat-barátnője lesz. Aki pedig már valaha is dekorált szentélyt glicerinben pácolt Freddie Prinze Junior poszterekből, bizonyára sejti, hogy a fiatalok közötti kezdeti ellenségeskedés idő közben szerelemmé konvertálódik.
kirsch
2009.09.15
|
Love Don't Cost a Thing
amerikai romantikus vígjáték, 97 perc, 2003
Rendező:

Troy Beyer

Színész:

Nick Cannon
(Alvin Johnson)

Christina Milian
(Paris Morgan)

Kal Penn
(Kenneth Warman)

Steve Harvey
(Clarence Johnson)

Nicole Scherzinger
(pezsgős lány)

Shani Pride
(Jasmine)

Kenan Thompson
(Walter Colley)

Reagan Gomez-Preston
(Olivia)

(3 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.