Gyilkos felállásban

est.hu:
6/10
|
olvasói
10/10 (2)
Jet Li! Mennyire tud karatézni, istenem! Hongkongban járunk, ahol éppen – nem nagyon meglepő módon – kivégzik az egyik jakuza nagyfőnököt.
A klán vérdíjat tűz ki a gyilkos és megbízója fejére, ami jó eszköz, ezt tette pár hete Mel Gibson is. Ám itt az összeg olyan hatalmas, hogy még több, ezért csakhamar kegyetlen bérgyilkosok hada lepi el a várost. Ajjaj, mondaná Demszky Gábor, de a távoli keleten nem hallani aggódó hangját. A szerencsevadászok között van Fu is (Jet Li), az állástalan, kiszolgált katona.
 
Fu azonban agyafúrt és szerencsés is, így hamar a gyilkos nyomára bukkan. Itt vége a csatorna ismertetőjének, de szerintem a neheze csak ezután fog jönni, és sokan sétálnak majd bele a pofonalagútba, hogy aztán a végén ott legyen a pénz. Vagy a tanulság.
háopépé
2007.12.17
|
Contract Killer / Sat sau ji wong
amerikai-hongkongi akciófilm, 103 perc, 1998
Hongkongban kivégzik a jakuza nagyfőnökét. A klán vérdíjat tűz ki a gyilkos és megbízója fejére. Az összeg olyan hatalmas, hogy csakhamar kegyetlen bérgyilkosok hada lepi el a várost. Köztük van Fu, az állástalan, kiszolgált katona is. Fu azonban szerencséjének, no meg agyafúrtságának köszönhetően a gyilkos nyomára bukkan.
Rendező:

Wei Tung

Színész:

Jet Li
(Fu)

Eric Tsang
(Ngok Lo)

Simon Yam
(Chan Kwan)

Gigi Leung
(Kiki)Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.