Az Árnyék

olvasói
7/10 (8)
New York a harmincas években. Vérzivataros és bűnökkel terhelt múltját maga mögött hagyva, Lamont Cranston a távoli Tibetből érkezett a metropoliszba, és feltett szándéka, hogy ezentúl a jót szolgálja. Ő a titokzatos Árnyék, aki képes ellenfelei elméjét összezavarni, és eltűnni a szemük elől. Egyedül ő képes szembeszállni Dzsingisz kán ugyancsak különleges képességekkel rendelkező utódjával, a világuralmi terveket dédelgető Shiwan kánnal, aki a kísérleti stádiumban lévő atombombára pályázik. Az Árnyék amúgy is komplikált feladatát csak nehezíti, hogy megismerkedik a csábos Margóval, akinek apja az ügyben érintett neves tudós.

|
The Shadow
amerikai kalandfilm, 108 perc, 1994
Nevének hallatán rettegés tölti el a gonoszokat, mivel ő az, aki szüntelen harcban áll velük, miközben legyőzi a saját lelkében szunnyadó erőket is. Ki tudja mikor lesz szükségünk újra az ő misztikus erejére? Ki tudja, hol üti fel ismét fejét a gonosz? Ki tudja mikor tér vissza a félelmetes igazságosztó? Egyedül az Ányék ismeri a választ.
Rendező:

Russell Mulcahy

Színész:

Alec Baldwin
(Lamont Cranston)

Penelope Ann Miller
(Margo Lane)

John Lone
(Shiwan kán)

Peter Boyle
(Moe Shrevnitz)

Tim Curry
(Farley Claymore)

Ian McKellen
(Dr. Reinhardt Lane)

Jonathan Winters
(Barth)

James Hong
(Li Peng)

Joseph Maher
(Isaac Newboldt)

(1 kép)


Filmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.