Határok nélkül

est.hu:
7/10
|
olvasói
(0)
Míg másoknak a bélyeggyűjtés vagy a repülőgép-modellezés a hobbija, Angelina Jolie-nak az adoptáció. Nos, Pittné ebben a filmben – ha élesben nem is – az általa alakított karakterként hódolhatott gyermekbabusgatási hajlamainak.
Bár a sztori legkevésbé sem indokolná a cinikus hangnemet, szegény film néhol olyan kaliberű giccseket vonultat fel, hogy azok Kozsó teaházában is megállnák a helyüket intenzív dekorációs elemként. Ám ezzel együtt sincs különösebb baj vele. 
 
Az amerikai Sarah Londonban él a gyáros férjével. Az asszony egy jótékonysági gálán vesz részt, amelyet megzavar Dr. Nick Callahan felbukkanása. A férfi szenvedélyes szónoklattal hívja fel az iparmágnások figyelmét a harmadik világ országaiban élő gyermekek borzasztó sorsára. Sarah-t magával ragadja a beszéd. Feladva korábbi életét Nick mellé áll, hogy segítse az egyik afrikai menekülttáborban végzett munkáját. A szörnyűségek láttán Sarah egyre nagyobb elszántsággal dolgozik, miközben mind erősebb vonzalom fűzi a férfihoz. 
kirsch
2011.02.15
|
Beyond Borders
amerikai-német romantikus filmdráma, 127 perc, 2003
Rendező:

Martin Campbell

Színész:

Angelina Jolie
(Sarah Jordan)

Clive Owen
(Nick Callahan)

Teri Polo
(Charlotte Jordan)

Linus Roache
(Henry Bauford)

Noah Emmerich
(Elliott Hauser)

Yorick van Wageningen
(Steiger)

Timothy West
(Lawrence Bauford)

Jonathan Higgins
(Philip)

(8 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.