A hazafi

est.hu:
5/10
|
olvasói
6/10 (42)
Aki azt gondolná, hogy az amerikai zászlót lóbáló Mel Gibson függetlenségi háborújának lesz szemtanúja, nagyot téved. Az elkövetkezendőkben ugyanis Steven Seagal tengeri sünbe lépett strandolóktól ellesett színészi manírkészletét csodálhatjuk meg.
Hősünk ezúttal egy visszavonult professzort alakít, aki néhány évvel ezelőtt – önhibáján kívül – szabadon engedett egy pusztító vírust. Hogy emiatt boldog-e vagy szomorú, az mimikájából ítélve közel sem egyértelmű.  
 
A sztoriból viszont arra következtetünk, hogy utóbbi eset forog fenn, ugyanis a fránya kórokozó – ezt tessék figyelni - fél Montana államot kiirtotta. Hősünk azonban tisztázatlan körülmények között a mai napig szabadlábon lófrál, így azonnal akcióba tud lépni, mikor kiderül, hogy a hadsereg újfent hasonló manőverre készül. A szerencsésebbek máris készíthetik a hálapénzes borítékot! 
kirsch
2011.02.18
|
The Patriot
amerikai akciófilm, 85 perc, 1998
Rendező:

Dean Semler

Színész:

Steven Seagal
(Dr. Wesley McClaren)

Camilla Belle
(Holly McClaren)

Gailard Sartain
(Floyd Chisolm)

L.Q. Jones
(Frank)

(4 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.