Szakítani tudni kell

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
Az amerikai plasztikvígjátékokból már jó tíz éve is olyan mértékű túltermelés volt, hogy az ember már egy másnapos vasárnap délután sem volt képes magára erőltetni őket. Vajon mi kell ahhoz, hogy ezt a műfajt valaki főműsoridőben is képes legyen tolerálni?
De ha valakinek – mondjuk Jamie Foxx láttán - mégis illúziói lennének a művel kapcsolatban, gyorsan eláruljuk, hogy a rendező/forgatókönyvíró azonos a Tomboló vírus – A harmadik világ szellemi atyjával. 
 
Quincy Watsont, a feltörekvő írót egyik nap váratlanul lapátra teszi a mennyasszonya. A férfi elhatározza, hogy további gyötrődés helyett saját javára fordítja szerelmi bánatát, és nekilát egy szakítási kézikönyv megírásának. Műve azonnal bestsellerré válik, és a közvélemény csakhamar szakításra szakosodott szakértőként tartja számon. De amikor Quincy-nek fejébe száll a dicsőség, és az unokatestvérét is tanácsokkal látja el barátnőjével kapcsolatban, rá kell döbbennie, hogy nem lehet kétszer ugyanarra az olajra lépni. 
kirsch
2011.06.15
|
Breakin' All the Rules
amerikai romantikus vígjáték, 85 perc, 2004
Rendező:

Daniel Taplitz

Színész:

Morris Chestnut
(Evan Fields)

Jamie Foxx
(Quincy Watson)

Jennifer Esposito
(Rita Monroe)

Gabrielle Union
(Nicky Callas)

Peter MacNicol
(Philip Gascon)

Bianca Lawson
(Helen Sharp)

Jill Ritchie
(Amy)

(16 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.