A főnököm lánya

est.hu:
5/10
|
olvasói
7/10 (18)
Na jó, nem mondjuk azt, hogy kérem szépen, ez itt a legjobb film a héten, de egy kis szórakozás mindenképpen elkel a dolgos munkanapok során, mert mutassanak nekem valakit, aki a Tarkovszkij-életműből töltődik fel!
Vagyis néha elég egy jó nagy rakás geg, pár kínos szituáció és néhány csinos hollywoodi színész, például Ashton Kutcher, Tara Reid, és biztos, ami biztos, a formás Carmen Electra, hogy némi testiség is legyen, illetve néhány régi motoros, mint Terence Stamp meg Michael Madsen, és innen már nehéz elrontani. De miről is van szó? Minden vígjátékhoz kell egy balek, ez pedig Tom Stansfield, a hivatali rabszolga, aki már régóta álmodozik az előléptetésről és főnöke gyönyörű lányáról, Lisáról. Így, amikor a lány ráveszi, menjen át hozzájuk vigyázni a baglyára, és úgy általában a lakásra, a fiú azt hiszi, hogy itt a várva várt alkalom a közeledésre - Lisa pedig azt hiszi, hogy a srác meleg.
 
Csakhogy az este egészen másképpen alakul, mint ahogyan azt hősünk elképzelte, elsősorban azért, mert szadista főnöke kínosan ügyel otthona épségére és tisztaságára. Ballépés ballépést követ, s ráadásul a bekokózott bagoly, a drogdílerek elől menekülő, furcsán viselkedő báty, a helyi nehézfiú és a frissen kirúgott titkárnő, illetve annak haverjai felbukkanása sem könnyíti meg a helyzetet. Mivel a filmet a Csupasz pisztoly és a Top Secret, illetve az Airplane széria alkotói jegyzik, nagyjából tippelni lehet arra, milyen tiszteletlen, valószínűtlen és bizarr poénokra számíthatunk, nagyjából az Apádra ütök vonalvezetése helyett, az pedig külön öröm, hogy Ben Stiller helyett itt Ashton Kutcher a szenvedő fél, hiszen átverős szivatóműsorával bőven kiérdemelte sorsát.
 
Forrás: Est.Tv Magazin
háopépé
2007.01.26
|
My Boss's Daughter
amerikai romantikus vígjáték, 86 perc, 2003
Rendező:

David Zucker

Színész:

Ashton Kutcher
(Tom Stansfield)

Tara Reid
(Lisa Taylor)

Jeffrey Tambor
(Ken)

Michael Madsen
(T.J.)

Terence Stamp
(Jack Taylor)

Jon Abrahams
(Paul)

Carmen Electra
(Tina)

Molly Shannon
(Audrey Bennett)

David Koechner
(Speed)

(7 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.