A Magnum ereje

est.hu:
8/10
|
olvasói
9/10 (3)
Az első két Piszkos Harry-epizód láttán joggal foghat el bennünket az érzés, miszerint minden idők legtökösebb rendőri ereje a Sabotage című Beastie Boys-klip szereplőit hajszolja éppen. Nem is csoda, hiszen ezek még bőven a hetvenes évek termékei.
Ellenben lazán porba alázzák a 21. századi akcióthrillerek jelentős hányadát. A második részben kedvenc nyomozónkat, Piszkos Harry Callahant és új partnerét egy időre felfüggesztik, és eltiltják őket a gyilkossági ügyek nyomozásától. Ám azokra a bűnözőkre, akiknek sikerül büntetés nélkül megúszni tetteiket, ismeretlen gyilkosok sújtanak le. 
 
Carmine Riccát hiába vádolták meg gyilkossággal, bizonyítékok hiányában a bíróság felmenti. De Ricca nem sokáig élvezheti a szabadságot, egy motorosrendőr leállítja az autóját és végez vele. Callahan főnöke parancsai ellenére váratlanul megjelenik a bűntény helyszínén és nyomozásba kezd. Ricca halálával furcsa gyilkosságsorozat veszi kezdetét, az áldozatok pedig egytől egyig az alvilág közismert figurái. 
kirsch
2011.03.31
|
Magnum Force
amerikai krimi, 124 perc, 1973
Rendező:

Ted Post

Színész:

Clint Eastwood
(Harry Callahan)

Hal Holbrook
(Briggs)

Mitch Ryan
(McCoy)

David Soul
(Davis)

Tim Matheson
(Sweet)

Robert Urich
(Grimes)

Margaret Avery
(prostituált)

(2 kép)


Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
P
23
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
P
23
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.