Vírus - Pusztító idegen

olvasói
9/10 (11)
Curtis lánynak jó dudái vannak, az öreg Donald nagyon jó gonosz, a Baldwin meg egy a sok közül. Ezek az indokaim. Az internacionalista koprodukció frankó szórakozást ígér, bár a hülyeség is süt azért a képkockákról, hétfő estére pont jó lesz.
A vontatásra szakosodott Sea Star, aminek pénz és hatalomhajhász gazdája a vigyorgó szemű Sutherland, magányosan veszteglő orosz kutatóhajót észlel a radarján. Átszállva rá, nyomát sem találják életnek, csak egy kis káosznak.
 
A legénység eltűnt, az elektromos rendszert valaki alaposan megrongálta, de az is kiderül hamarosan, miért. Csupán egyetlen túlélőt találnak, egy nőt, aki nem tud elfogadható magyarázatot adni a történtekre, bár ez a nőknél általános, mondhatni, hétköznapi dolog. Amikor sikerül visszacelebrálni az elektromosságot, különös balesetek veszik kezdetét. Úgy tűnik, a hajó belsejében valami életre kelt, valami, ami elpusztíthatatlan, s aminek az ember a célpontja. Bizony egy földönkívüli vírus az, ami embergépeket is tud gyártani, én mondom! A végén még Donaldból is főszörny lesz, de többet nem árulok el, már ez is több volt a sokknál! 
 
háopépé
2006.02.22
|
Virus
amerikai-angol-francia-japán-német akciófilm, 99 perc, 1999
Rendező:

John Bruno

Színész:

Jamie Lee Curtis
(Kit Foster)

Donald Sutherland
(Robert Everton)

William Baldwin
(Steve Baker)

Joanna Pacula
(Nadia)

Sherman Augustus
(Richie)

Marshall Bell
(J.W. Woods)

Cliff Curtis
(Hiko)

(5 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.