Az elnök zsoldosa 2.: Végveszélyben

est.hu:
4/10
|
olvasói
(0)
„Mikor a láncfűrészes sorozatgyilkos aludni megy, mindig megnézi, az ágya alatt nincs-e ott Chuck Norris.” Nincs mese, Az elnök zsoldosa 2. azokkal is megértette a Chuck Norris-viccek mibenlétét, akik mindeddig értetlenül álltak a szakállas igazságosztóról szóló tréfák előtt.
Mindehhez pedig elégnek bizonyult az a jelenet, mikor Chuck a betört ablakon át behatol a terroristák közé, majd „szobaszerviz!” felkiáltással lerúgja őket. Mindezek után a történet ugyebár abszolút másodlagos jelentőséggel bír, ám hasonló előzmények után ember legyen a talpán, aki félvállról merészeli venni a Művész munkásságát. 
 
A kvázi-halott terrorista, Rashid véres terrortámadásokat követ el a világ több városában, köztük az Egyesült Államokban is. Az orosz kormány arról tájékoztatja az amerikai elnököt, hogy nagy mennyiségű plutónium tűnt el a raktáraiból. Matthews elnök felkészül a legrosszabbra, és amint várta, Rashid hamarosan benyújtja követeléseit. 
kirsch
2009.06.15
|
President`s Man 2: Ground Zero
amerikai akciófilm, 86 perc, 2002
Rendező:

Eric Norris

Színész:

Chuck Norris
(Joshua McCord)

Jennifer Tung
(Que McCord)

Judson Mills
(Deke Slater)

Roxanne Hart
(Lydia Mayfield)

Joel Swetow
(Abdul Rashid)

Thom Barry
(Gates)

Maz Jobrani
(Ali Faisal)

Philip Casnoff
(Jack Stanton)

Robert Urich
(Adam Mayfield elnök)

(3 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.