Anyád! A szúnyogok

est.hu:
9/10
|
olvasói
8/10 (12)
Talán a legtöbben egyetértünk abban, hogy Jancsó Miklós „Őszikéinek” értelmezése hasonlóan hálás feladat, mint egy b-kategóriás akciófilm negatív hőseként hidegre tenni Steven Seagalt. Szerencsére a Scherer-Mucsi páros elég szórakoztatónak bizonyul ahhoz, hogy a néző ne akarjon kényszeredetten a nagymegfejtés útjára tévedni.
Kapa és Pepe ezúttal a milliomos nagytata örökségében látják a kitörési lehetőséget, csakhogy feltűnik a színen az elfeledett unoka is, aki maffiózó barátaival együtt szintén igényt tart az anyagi javakra.
 
Mindeközben egy nimfomán feleség, egy láthatatlan fal, egy szintén láthatatlan Lovasi András és több rekesznyi meleg sör keseríti meg hőseink életét. De végül győz az igazság, a szimbólumok tengerében fuldokló néző pedig mindeközben önfeledten szórakozik, vagy végérvényesen törli a tévénézést szabadidős elfoglaltságai közül. Mindenesetre a színjátszás intézményével baráti viszonyt ápoló műértők ismét maradandó élménnyel gazdagodnak a két színészzseni jóvoltából.
kirsch
2008.02.04
|
magyar filmszatíra, 78 perc, 2000
Zenekart szervező álvasutasok hajszája szponzor után, nimfomán feleséggel, gazdag nagyapával, maffiózó fiúval, filmtörténeti viccekkel, szuggesztív Szabadság-szoborral és napfogyatkozással.
Rendező:

Jancsó Miklós

(3 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.