Bosszú és újrakezdés

est.hu:
5/10
|
olvasói
6/10 (1)
Ami azt illeti, a cím alapján több bizalmat szavaznék a Támadás a harci robotok szigete ellen nevezetű ősgagyinak, már csak jóval kevésbé sablonos mivolta miatt is. Meg aztán ez utóbbi garantáltan mérföldekkel szórakoztatóbb is.
Persze, ha az ember közösséget tud vállalni a komikus-romantikus tévéfilmeket vacsorázó hajcsavarós családanyákkal, abban az esetben rögtön nyitottabban áll ehhez a produkcióhoz. Annál is inkább, mert bizonyára ők voltak a film elsőszámú célközönsége. 
 
Rose és Nathan egy repülőgépen találkozott egymással. Huszonöt esztendővel később házasokként látjuk viszont őket, felnőtt gyerekeik vannak. Az asszony vezető szerkesztőként dolgozik egy kiadónál, ahol a férje is szerkeszt. Nathan el akarja hagyni a feleségét a fiatal asszisztens, Mindy kedvéért. A helyzet rosszabbodik, amikor a kiadó meg akarja újítani, fiatalítani a lapot és emiatt elbocsátják Rose-t az állásából. Az asszony a kezdeti levertség után mindinkább magára talál, egyedül is elboldogul az életben. Azután újra felbukkan a régi szerelme, Hal. 
kirsch
2010.05.25
|
Revenge of the Middle-Aged Woman
amerikai vígdráma, 120 perc, 2004
Rendező:

Sheldon Larry

Színész:

Bryan Brown
(Hal Thorne)

Brian Kerwin
(Nathan Lloyd)

Christine Lahti
(Rose)

Caroline Aaron
(Madeleine)

Abby Brammell
(Mindy)

Maggie Lawson
(Rachel)

Reid Scott
(Sam)

(10 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.