Mozdulatlan túsz

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
Káosz, Atomtámadás, A detonátor, A harc mestere 2… Egytől-egyig olyan alkotások, melyek DVD-kópiáit minden lelkiismeretes Media Markt eladó pingvines, télapós és arany retrieveres családi filmek tokjával igyekszik eltakarni a nagyközönség elől. Ugyanakkor tévednénk, ha azt hinnénk, hogy a felsorolt filmográfia Don „The Dragon” Wilson nevéhez köthető.
A harminc körüli olvasók még bizonyára emlékeznek egy Wesley Snipes nevezetű fickóra, aki a kilencvenes évek közepéig tényezőnek számított akciófilmes körökben, mi több, egy alkalommal megnyerte a Velencei Filmfesztivál legjobb férfi színésznek járó díját is. Pár évvel később azonban fénysebességgel indult meg a Van Damme-i úton, majd egyre gyakrabban szegezte pisztolyát a kistérségi videotékák törzsközönségére. Jobbára a legalsó polcról.
 
A vészkorszakot remekül reprezentáló Mozdulatlan túszban egy kommandós szerepében tűnik fel, aki megelégeli a helyi fegyverkereskedő ámokfutását, és úgy dönt, rendre utasítja őt. Összeszereli tehát távcsöves puskáját, és – mit sem törődve vele, hogy A fülke című film főgenyája már mindezt rég eljátszotta - tudatja vele: célba vette őt.  
kirsch
2009.06.05
|
Liberty Stands Still
kanadai-német thriller, 92 perc, 2002
Rendező:

Kari Skogland

(35 kép)


Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.