Dr. Dolittle

est.hu:
7/10
|
olvasói
1/10 (1)
Az állatbarátok bizonyos hányadának valószínűleg már volt része olyan élményben, mikor egy bestiálisan átmulatott éjszakát követően házikedvence beszélni kezdett hozzá, netalántán gondolatait is képes volt kódolni.
Ugyanakkor könnyen lehet, hogy a Dr. Dolittle alapötletét egészen más élmények inspirálták, és igazából arról sem vagyunk meggyőződve, hogy a crackfogyasztók képeznék a film elsődleges célközönségét. Ahhoz ugyanis kevésbé drámai, és művészfilmes képsorokban sem bővelkedik. 
 
Dr. Dolittle, a sikeres orvos egy nap döbbenten veszi észre, hogy gyermekkori adottsága hirtelen visszatért: ért az állatok nyelvén. Kezdetben határozottan bosszantja az ügy, hiszen fontos ember: egy négytagú család feje, köztiszteletben álló orvos, aki most készül élete legnagyobb üzletét megkötni. És egyébként is, rendkívül kínos állatokkal diskurálni. Dr. Dolittle élete ettől kezdve örökre megváltozik. A kissé túlzottan öntudatos kutya és az arcátlanul pimasz tengerimalac személyében állandó, s igen beszédes társaságot kap, akik egy egész állatseregletet hoznak a nyakára. 
kirsch
2010.06.18
|
Doctor Dolittle
amerikai vígjáték, 85 perc, 1998
Rendező:

Betty Thomas

Színész:

Eddie Murphy
(Dr. John Dolittle)

Kristen Wilson
(Lisa Dolittle)

Ossie Davis
(Archer Dolittle)

Oliver Platt
(Dr. Mark Weller)

Peter Boyle
(Calloway)

Richard Schiff
(Dr. Gene Reiss)

Jeffrey Tambor
(Dr. Fish)

Kyla Pratt
(Maya Dolittle)

Raven-Symoné
(Charisse Dolittle)

(8 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.