Az igazságosztó

est.hu:
7/10
|
olvasói
9/10 (2)
Ha péntek, akkor Piszkos Harry, nem igaz? A kor divatját követve Callahan mellé egy csinos rendőrnőt osztanak be, na képzelhető, mennyire élvezi! Ráadásul éppen olyan veszélyes terroristák leleplezésén dolgozik, akik kezükben tartják a várost és vezetését, pfű, itt sokat kell majd lődözni!Ám mindezek előtt lemegy még egy csomó rész, ami elmeséli, hogyan csöppent a város fegyvere ebbe a szorult helyzetbe. Lesz itt szó a hülye nevek királyáról, Digeorgio rendőrről is, Harry igazi társáról, akit éppen a gaz terroristák sebeznek halálra, tehát némiképp ő biztosít majd megfelelő lelki háttértámaszt a gyilkoláshoz.

A nők körébe meg valami szokásos, erőszakos cselekmények retorziójaként alkalmazott áthelyezéssel kerül a fenegyerek. Meg fegyverszállítmány, váltságdíj, bűnözőszám-ritkítás. Jó lesz, mondom, biztosan kemény beszólásokkal, amik akkoriban tán még viccesek is voltak.

háopépé
2006.03.10
|
The Enforcer
amerikai akciófilm, 96 perc, 1976
Rendező:

James Fargo

Színész:

Clint Eastwood
(Harry Callahan)

Tyne Daly
(Kate Moore)

Harry Guardino
(Bressler)

Bradford Dillman
(McKay)

John Mitchum
(DiGiorgio)

DeVeren Bookwalter
(Bobby Maxwell)

Linkek


Kapcsolódó cikkekIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.