Harc San Sebastianért

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
A mexikói kisvárost zaklató rablóbanda legalább olyan váratlan motívum a westernfilmek esetében, mint az ármánykodó nagymama a dél-amerikai szappanoperákban. Ami azonban a meglepetés erejével hathat: a Hét mesterlövész után nem egész nyolc évvel Charles Bronson nem átallotta eljátszani a korabeli gengszterhad főnökét.
1746-ban, Mexikóban Leont, a magányos banditát egy szerencsétlenség folytán San Sebastian megfélemlített lakói papnak nézik. A szükséghelyzetben magára vállalja a halott pap küldetését, és arra bíztatja a lakókat, hogy védjék meg magukat Teclo és az embereivel szemben, akik régóta terrorizálják a közösséget.
 
Hosszas vívódás után úgy dönt, velük marad, és segédkezik Teclo legyőzésében. Mindeközben azonban a környékbeli indiánok dzsihádjának is ki vannak téve, az identitászavaros bennszülettek ugyanis terveik szerint addig zaklatják őket, míg azok meg nem tagadják keresztény hitüket.
kirsch
2009.10.19
|
Guns for San Sebastian
amerikai western, 107 perc, 1968
Rendező:

Henri Verneuil

(7 kép)


Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
P
23
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
P
23
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.