Kickboxer 2.: Visszatérés

olvasói
7/10 (7)
Na, ezt jól elkezdte az a Van Damme gyerek, csináltak is belőle, vagy hatot! De azért érezte ő, mi a frankó, hiszen a második résztől már Sasha Mitchell viszi végig a pofonokat, akit főleg az Egyről a kettőre című sorozat félnótás zsenijeként ismerhet a magyar néző.
David Sloan (Sasha) két éve szállt ki a ringből, hogy edzőtermet vezessen, és utódokat neveljen. Ők majd versenyeznek helyette, nem igaz? Hát, nem. A Nemzetközi Kickbox Szövetség (!) etikátlan eszközöket használ, bajnokait versenyről versenyre hajszolja és kihasználja, tisztára mint a Tour de France! David ebből nem kér.
 
Kis naiv! Tanítványát, Bryant, (Vince Murdocco) akit vonz a pénz és a siker, csalinak használják, és az életét is feláldozzák, csak, hogy Davidet a ringbe csalogassák egy nagy visszavágóra, ahol bátyja gyilkosával, Tong Poo-val kell megmérkőzne! Ez ám az ördögi forgatókönyv! Ám Szása tök jó fej, miatta biztosan szentelek rá egy kis időt.
háopépé
2006.07.14
|
Kickboxer II – The Road Back
amerikai akciófilm, 87 perc, 1991
Rendező:

Albert Pyun

(7 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.