Az utolsó pillanat

est.hu:
7/10
|
olvasói
9/10 (6)
No, ritka, hogy egy lányos filmet ajánlok, de csak annyira rossz B-kategória volt mára, hogy inkább ez. Meg az internacionalizmus sem smafu.
Adva van Carmen, a gyönyörű és temperamentumos spanyol táncosnő, meg a módos, ám módfelett unalmas férjjelölt, bizonyos Barnaby. Az izgalmas nem ez, az a leány(legény)búcsú szokott lenni. Most is dettó. A leánybúcsún ugyanis Carmen találkozik Kit-tel, a brazil színésszel, aki felébreszti a benne szunnyadó szenvedélyt, s titkos szerelmi kapcsolat is kialakul közöttük.
 
Szerintem is a spanyol a brazilhoz menjen, nem igaz? Meg aztán olyan névvel, hogy Kit, csak jó lehet! Az esküvője közeledtével Carmen szeretné mielőbb kitörölni az emlékezetéből az izgalmas férfit, ám képtelen szabadulni a hatása alól. Egyre jobban belebonyolódik a kapcsolatba, és nem tud szabadulni a férfi karjai közül. Kicsit azért sajnálom Barnabást. 
 
háopépé
2007.08.27
|
Dot The I
angol thriller, 87 perc, 2003
(12 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.