Kobra

olvasói
9/10 (5)
Az igazi neve Cobretti. De azoknak, akik ismerik és azoknak, akik azt kívánják, bárcsak ne ismernék, ő egyszerűen csak Kobra. Csak a legjobb tévéfilmek kezdődnek hasonló ajánlással, én is majd` befostam tőle!


Nyilván egy ember lehet, aki az összes csatornának gyártja a leíró tartalmakat, és neki aztán van humorérzéke, az biztos! Én örülök, mert a héten kétszer is megbámulhatjuk a ló-szérummal kezelt, maszkulin nőféleséget, akit minden bizonnyal a hidegháború borzalmaitól rettegő dán tudósok kísérleteztek ki, máig ismeretlen célból, de az biztos, hogy élő férfipopulációval már nem számoltak.

Brigitta ezúttal ex-férjével játszik a filmben, aki a Stallone, így a filmről nem is akarok különösebben szólni, azt hiszem, ez érthető. Van benne egy jól kinéző kocsi, egy gyönyörű kés, és összecsapódó fejszék, amik egy őrült bűnöző hataloméhségét fejezik ki, szimbolikus formában. A robbanások után minden jóra fordul, de Sly sajnos nem lesz magasabb, ezért sietve elmegy szkanderezni.

Rendezte: George P. Cosmatos
Főszereplők: Sylvester Stallone, Brigitte Nielsen, Reni Santoni, Andrew Robinson, Art LaFleur
háopépé
2005.07.22
|
Cobra
amerikai akciófilm, 97 perc, 1986
Színész:

Sylvester Stallone
(Marion 'Kobra' Cobretti)

Reni Santoni
(Gonzales őrmester)

Brigitte Nielsen
(Ingrid)

Andrew Robinson
(Monte nyomozó)

Brian Thompson
(Éjszakai Mészáros)

Marco Rodríguez
(bolti gyilkos)

Val Avery
(Halliwell)

David Rasche
(Dan)

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.