Bizsergés

olvasói
8/10 (7)
Hetente egyszer találkozik három nő. A program mindig azonos: sok gint isznak, sok édességet esznek, sokat dohányoznak és a szexuális életükről beszélgetnek. Pontosabban arról, hogy miért nincs, ha van, miért ilyen ócska, és ha már az ócska is jó volna, akkor miért nincs mégse. Ám e kedélyes beszélgetések váratlan véget érnek: Kate ugyanis egy temetésen szemezni kezd a helyi templom orgonistájával, egy alig nagykorú sráccal, és a gyászoló gyülekezet még bőven ontja a könnyeit, amikor ők már a közeli temetőben, egy sírkő mögött sokkal vidámabb dolgokkal foglalkoznak. De ha az életben minden olyan könnyen menne, mint az első szeretkezés, akkor nem készülnének vígjátékok. Mert egy kis angol faluban meglehetősen nehéz titokban tartani, hogy az iskola igazgatónője elcsábította egy volt tanítványát. Ha pedig az ifjú szerelmesek úgy döntenek, hogy kapcsolatukat vállalják a világ előtt, az még több lehetetlen helyzethez, botrányhoz és váratlan fordulathoz vezet.

|
Crush
amerikai-angol filmdráma, 112 perc, 2001
Csók és könny: az angol vidéki iskola-igazgatónő kalandjai volt tanítványa körül, avagy Andy McDowell visszatér az esküvőkhöz és a temetésekhez.
Rendező:

John McKay

(6 kép)


Filmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.