Johnny English

olvasói
8/10 (5)
Mr. Bean James Bondot játszik. Ennyivel körülbelül be is lehet lőni, miről van szó. Rowan Atkinsonról nem állítanám, hogy sokoldalú művész, de azt az egyet, amit tud, nagyon jól csinálja. Mr. Beanhez viszonyítva most meglehetősen sokat beszél, és ha nem is olyan mély hangon és idiótán tolulnak ajkára a szavak, cselekedeteiben ezúttal sem jellemzi kevesebb ügyefogyottság, mint nagy sikerű televíziós produkcióiban.


Kétbalkezes és kétballábas hősünk a brit titkosszolgálat egyik szürke eminenciását alakítja, aki íróasztala mellett csak álmodozhat a kockázatos küldetésekről, a dicsőségről és a gyönyörű nőkről, vagyis mindarról, amely egy igazi titkosügynöknek osztályrésze.

Mi történik, ha egy titkosügynök meghal? Helyébe lép egy másik. És mi történik, ha már nem marad másik, csak a fent említett aktakukac? Rowan Atkinson univerzumában ekkor csodás lehetőségek tárulnak fel: Johnny English, a szuperkém végre színre léphet. Ő a Brit Királyság utolsó reménye, akinek egy gátlástalan trónbitorlótól kell megmentenie szeretett hazáját. Egy hóbortos francia arisztokrata ugyanis, aki oldalági rokona az angol királyi háznak, fondorlattal arra készül, hogy a maga fejére illessze a koronát, és a szigetországot a világ legnagyobb börtönszigetévé alakítsa. John Malkovich, aki e főgonoszt alakítja, sok komoly szerepe után kiváló komikusi képességekről tesz tanúbizonyságot, ám az, hogy olykor a fejünket fogva, de többnyire kellemesen végigröhöghetjük ezt a másfél órát, a Malkovichnál jóval kevésbé sokoldalú, de mindig megbízhatóan ügyetlenkedő Atkinson érdeme. A slágergyanús főcímdalt pedig Robbie Williams énekli.
nelson
2003.04.10
|
Johnny English
angol vígjáték, 90 perc, 2003
Bean ezúttal James Bond, John Malkovich meg főgonosz, és ebben a felállásban küzdenek meg az angol királyságért.
Rendező:

Peter Howitt

Forgalmazza: UIP-Duna Film
(10 kép)


Film premierek

Jégvarázs 2.

amerikai animációs film, 103 perc, 2019

Valan - Az angyalok völgye

magyar krimi, 98 perc, 2019

Tudsz titkot tartani?

amerikai romantikus vígjáték, 94 perc, 2019

Tejháború

izlandi vígjáték, 92 perc, 2019
Játék
Jack Malik csak egyike volt a sok sikertelen dalszerzőnek... legalábbis tegnapig. Egy különös áramkimaradást követően Jack (Himesh Patel) ugyanis arra eszmél, hogy ő az egyedüli az egész világon, aki emlékszik a The Beatlesre!
Filmek a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
18:05
Az utolsó szamuráj
amerikai-japán-új-zélandi történelmi dráma, 2003
18:15
Star Wars: A Sith-ek bosszúja
amerikai sci-fi, 2005
18:30
Heavy túra
finn-norvég vígjáték, 2018
18:55
Betörő az albérlőm
amerikai vígjáték, 2004
19:00
A muskétás
amerikai-holland kalandfilm, 2001
Ma kerül ki a lelőhelyekre, keresd Budapest lefjobb programjait! Fotózkodj vele és használd a #PESTIESTLES hashtaget, és mi belépőket adunk. #pestiest #pestiestjatek #jatek #nyeremenyjatek #instajatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.