Sűrű lé

olvasói
(0)
Megjelent

Kiben bízhat az istenadta bankrabló, ha éppen egy korrupt FBI-ügynök megjelölt pénzét nyúlta le az orgazda, akivel pedig üzletelnie kéne, egy dühöngő őrült? Ilyenkor csakis a B-terv segíthet, vagy ha az sem, akkor esetleg a C, de ha minden kudarcot vall, akkor is ott van a törpe meg a terhes nő.


Mert a bohócos, dobbermanos és akrobatás kliséket is elhasználták, ezért a szerb Predrag Antonijevicnek fel kellett kötnie a gatyáját, hogy valami újat találjon ki - a dologból pedig csak egy kicsit kínos erőlködés sült ki. Bár a törpés/terhes nős trükk nem olyan perverz, mint amilyennek hangzik, de nem is elég vicces, a film legnagyobb részében pedig mindenki fel's'alá rohangál, ordibál és lövöldöz. Persze szeretjük Christian Slatert, de itt nem dolgozta magát halálra, Verne Troyer viszont a kedvenc törpénk, a Hollywood legszebb lábait birtokló Daryl Hannahnak viszont alig jutott pár sor. Nem valami ütős darab, de egy estét megér egy nagy, kényelmes fotelben.
**

Extrák:

Egy előzetes eredeti nyelven és kész.
*

Hang: magyar surround, angol, lengyel 5.1
Kép: 4:3, színes
Felirat: magyar, lengyelHARD CASH

2002 amerikai krimi Hossz: 94 perc Forgalmazó: SPI Rendező: Predrag Antonijevic Szereplők: Val Kilmer, Christian Slater, Daryl Hannah, Verne Troyer
Vízer
2003.05.05
|
Run for the Money
amerikai akcióthriller, 116 perc, 2002
(5 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.