Anyám nyakán

olvasói
10/10 (1)
Sok ürügyet lehet felhozni arra nézve, hogy miért is lakik az ember fia 35 évesen is a szüleivel, de hősünké az összeset kenterbe veri: ő így oldja meg minden csajozós problémáját.


Trip (Matthew McConaughey) ugyanis az ingyenkvartély és koszt mellett azt az előnyt is kihasználja, hogy komolyabb ambíciókat dédelgető barátnői hamar lelépnek, ha megtudják, hogy még mindig anyuka mossa az alsógatyáját, így az idők végezetéig élheti a jóképű agglegények vidám életét. Ez az ő verziója, anyuka és apuka viszont már szabadulna tőle, ezért is bérelnek fel egy profit. Paula (Sarah Jessica Parker) hivatásszerűen billent ki fickókat a szülői házból azáltal, hogy elcsavarja a fejüket és különböző önbizalomnövelő módszerekkel független életmódra serkenti őket. Vagy valami hasonló, ráadásul mindezt szex nélkül - ami kicsit valószínűtlenül hangzik -, és aztán persze lelép. Trip esetében mindez egészen máshogy alakul, hiszen ők ketten némi bonyodalom után egymásba pistulnak - amire biztos nem számítottál, kedves naiv olvasó!

A Katrina hurrikán előtti New Orleansban játszódó történet a legkisebb mértékben sem tér el a szokásos romantikuskomédia-recepttől: van vonzódás, titkok kitudódása, civakodás meg összebújás és szerencsére egy rakás flúgos mellékszereplő, akiken tényleg lehet szórakozni. A csupamosoly McConaughey és a markáns arcú Sarah Jessica Parker közötti vibrálásból ugyan inkább következtetnék arra, hogy a forgatás alatt mindig egymás kávéjába köptek, mint hogy őket egymásnak teremtették, de a többiek tényleg jók, és a legjobb dumák is nekik jutnak. Például mindenki jobban járt volna, ha a női főszerepet a Paula nihilista, szarkasztikus lakótársát játszó Zooey Deschanel (Majdnem híres) kapja, vagy ha Sarah Jessica Parker Trip két jópofa haverjába szeret bele. Mondjuk egyszerre.
Vízer
2006.03.30
|
Failure to Launch
amerikai romantikus vígjáték, 97 perc, 2006
Egy profi vállalkozó igyekszik kirobbantani a szülői házból a megrögzött agglegényt, de mivel őt is csak nőből faragták, a dolog hamar romantikus-vígjátékos fordulatot vesz.
Rendező:

Tom Dey

Forgalmazza: UIP-Duna Film
(25 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
P
2
Szo
3
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.