Halálos felfedezés

est.hu:
4/10
|
olvasói
(0)
Egykori Baywatch-rajongóként nem is sejtettem, hogy Shaunie halála miféle traumát okoz majd az őt megszemélyesítő Erika Eleniak számára. Innentől kezdve ugyanis csak olyan filmekben tűnt fel, melyek címében elsütötték a „halálos” kifejezést.
Vagy lehet, hogy a Steven Seagallal együtt forgatási töltött órák gyakoroltak rá ilyen hatást? Tulajdonképpen utólag hiába is forszírozzuk a jelenség mibenlétét, segíteni már úgysem tudunk rajta. 
 
Kate Parker szövetségi ügynök feladata, hogy egy vidéki kisvárosból elhozza a gyilkossággal vádolt, Claire Scottot. A kiadatást azonban John Lawson ügynök meghiúsítja. A férfi a halálos biológiai formula receptjét akarja megszerezni, amit állítólag Claire rejteget. A nő azonban nem is sejti, hogy milyen értékes adatok vannak a birtokában. Kate rájön, hogy nem bízhat Lawsonban, és Clairerrel együtt megpróbál elmenekülni. Kate szeretője, a CIA-s Harry Eden siet a kétségbeesett nők segítségére. 
kirsch
2010.09.20
|
Caught in the Headlights
kanadai akciófilm, 90 perc, 2004
Rendező:

Gavin WildingIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.